Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

The Big Bang Theory (2007-ongoing)

Είναι μια σειρά που δεν θα μπορούσε να είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό sitcom. Είναι μια σειρά με πολύ κακή και κλισέ εξέλιξη που κι εγώ σαν άλλους άρχισαν να παρακολουθούν για αυτά που αποκαλλώ geek jokes, τα οποία κυμαίνονται από την ποπ κουλτούρα στην φυσική την ψυχολογία και σε άλλες επιστήμες, κάνοντας το με απόλυτη ακρίβεια στα θέματα που αναφέρεται. Κατά βάθος όλοι εμείς που το βλέπαμε ξέραμε ότι θα χαλάσει πολύ γρήγορα.

Γιατί αυτό; Γιατί πολύ απλά βασίστηκε σε ένα ξεχασμένο μοντέλο τηλεόρασης ελπίζοντας ότι τα αστείακια του θα κρατήσουν το κοινό. Και το κράτησαν γιατί το BBT έχει κάνει αρκετά καλά αστεία και ομολογώ ότι έχω γελάσει πολύ βλεποντάς το. Πέρσι του έδωσα την ευκαιρία να το δω σε καθημερινή βάση και με απογοήτευσε νωρίτερα από ότι περίμενα. Φέτος που άλλαξε και η μέρα της θέασης του και έπεσε μαζί με το Community θεωρώ πια ότι το να βλέπω 4 από τους χειρότερους και μη ρεαλιστικούς geeks και μια average Jane να συνεχίζουν στον ίδιο βαρετό ρυθμό με πέρσι, κάνοντας πια εμφανές το πως η σειρά ξέμεινε από αστεία, είναι ανούσιο και δεν τήθεται θέμα πια κωμωδία κυριαρχεί τις Πέμπτες.

Δεν ξέρω καν αν απογοητεύτηκα μόλις είδα την πρεμιέρα της νέας σεζόν. Και διαβάζοντας μετά το ποστ του moody για το ίδιο θέμα δηλώνω πια και επισήμως αυτό που σκεφτόμουν να κάνω εδώ και καιρό. O Paulie παρατάει το The Big Bang Theory. Πλέον έχω πολύ καλύτερα πράγματα να βλέπω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου